Napjainkban nagyon fontos kérdés, hogy az egyes épületek, intézmények mennyire „zöldek”, azaz mennyi energiára van szükség a fenntartásukhoz. Erről pontos tájékoztatást az energetikai tanúsítvány ad, melyet cégünk kedvező áron készít el.

Az energetikai tanúsítvány egyúttal abban is segít, hogy mit érdemes tenni azért, hogy az ingatlan környezetbarátabbá váljon. Azzal, hogyha ezeken változtatunk, nem csak alacsonyabb lesz a villanyszámlánk, hanem az otthonunk komfortja is jelentősen javul. Az energetikai osztályozás 12 kategóriát különböztet meg. Az energetikai tanúsítványban a legjobb értékelés az AA++, ezek az ingatlanok minimális energiaigénnyel rendelkeznek.A leggyengébb értékelés a JJ minősítés. Ezt a kategóriát az energetikailag legkorszerűtlenebb ingatlanok kapják.

Eladná ingatlanját, és ehhez szüksége lenne energetikai tanúsítványra? Vagy más ok miatt kellene elkészíttetnie? A legjobb, ha felveszi velünk a kapcsolatot! Forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink szívesen válaszolnak a kérdéseire!