Épületenergetika - Hőkamera - Termográfia

Rólunk

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Az energiafelhasználás optimalizálása a lakossági, az ipari és a közületi felhasználók körében is kiemelten fontossá vált a megugró energiaárak miatt. Energetikai szempontból a hazai ingatlanok országosan nagy szórást mutatnak, így azok feltérképezése célszerű és szükségszerű.

Cégünk abban tud komplex, professzionális szolgáltatást nyújtani, hogy épületszerkezettől függetlenül, teljeskörűen felméri és dokumentálja az adott ingatlan energetikai jellemzőit. A komplex energetikai felmérés kiterjed az épületek hőveszteségének vizsgálatára, hőhidak, hibás hőszigetelések megállapítására, homlokzati és lábazati felületek födémek, nyílászárók és tetőszerkezetek hőszigetelésének elemzésére, illetve falazat, zárófödém, tető hőszigetelésének ellenőrzésére, hőveszteséget okozó területek megtalálására.

Ott Ádám Tamás

Ott Ádám Tamás

Hőkamerás vizsgálat

Ottné Király Ágnes Franciska

Ottné Király Ágnes Franciska

Energetikai tanúsítvány

Megkérdőjelezhetetlen szakmai tapasztalat

Több mint 15 éve végzünk energetikai felméréseket, számításokat és hőkamerás vizsgálatokat, illetve készítünk hitelesített energetikai tanúsítványokat és hibás területek képi megjelenítését az ország bármely pontján, így sok ezer referencia helyszínnel és elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. Mindez megalapozza, hogy munkánkat megbízhatóan, szakszerűen és magabiztosan, rugalmasan és versenyképes áron végezzük.

Megrendelőink - az általunk kiadott fényképes és szöveges dokumentumok, illetve hitelesített energetikai tanúsítványok alapján - csökkenteni tudják rezsiköltségeiket, optimalizálhatják energiafelhasználásukat, ingatlan adás-vétel esetében felgyorsíthatják az értékesítés folyamatát. Sőt, a hatályos törvényi rendelkezések szerint, ma már kötelező hitelesített energetikai tanúsítványt kiállítani minden értékesítésre váró ingatlan esetében. Külső és belső méréseinket Testo 882 Professional, ipari felhasználásra is minősített, kiváló képalkotó képességű hőkamerával végezzük, ami garancia a mérnöki pontosságra.
Munkavégzésünk precíz és gyors, ráadásul Budapesten és Pest megyében a helyszíni kiszállás díjmentes.

Kérjen ajánlatot!

Sikerült felkeltenünk érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink rövid időn belül válaszolnak!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát a böngészőben. További információk itt találhatók: Adatkezelési tájékoztató

Bővebben Elfogadom